Belastingaangiften en Belastingadvies
Want u wilt toch ook niet meer betalen dan stikt noodzakelijk

Belastingadvies

Iedereen is belastingplichting en krijgt dus te maken met de belastingdienst. De belastingwetgeving verandert continu. En ondanks de slogan van de belastingdienst is de belastingwetgeving verre van makkelijk.

Een goed en vooral tijdig belastingadvies kan u vele euro's besparen. Neem daarom geen risico's en bespreek belangrijke financiële beslissingen met ons. Niet als de blauwe enveloppe al op de mat ligt, maar nog voordat uw beslissingen gevolgen hebben. Wij bekijken uw situatie vanuit fiscaal perspectief en adviseren u over de beste (lees: de meest voordelige) manier om uw plannen uitvoering te gaan geven. Of het nu gaat om uw onderneming, het kopen van een woning of het doen van schenkingen aan uw (klein-)kinderen, wij zijn uw fiscale adviseur. En als uw situatie een keer heel specialistisch is, dan hebben wij een uitgebreid netwerk van collega's en specialisten tot onze beschikking. Wat dat betreft is onze rol vergelijkbaar met die van uw huisarts, wij weten van veel zaken af, herkennen de problemen en schromen niet om u door te verwijzen naar de specialist. Alleen bij ons niet voor uw lichamelijke gezondheid maar voor uw financiele gezondheid.

Belastingaangiften

Een belastingaangifte doen is niet altijd eenvoudig. U doet het tenslotte (meestal) maar één keer per jaar. Wij doen dagelijks belastingaangiften en beschikken over zeer uitgebreide kennis van de actuele fiscale wet- en regelgeving. Die kennis zetten wij graag voor u in.

Welke aangiften kunnen wij voor u verzorgen:

  • Inkomstenbelasting

  • Vennootschapsbelasting

  • Dividendbelasting

  • Omzetbelasting

  • Loonbelasting

  • Schenkbelasting

  • Erfbelasting


Uw auto zakelijk of privé

Eén van de vragen die altijd aan ons gesteld wordt door ondernemers is wat te doen met een auto. Zakelijk kopen of privé kopen. De wetgeving hieromtrent is zeer ingewikkeld en wijzigen bijna jaarlijks. Bovendien gaat het altijd om veel geld en een foutje kan duizenden euro's aan belasting kosten. Wij zijn precies op de hoogte van de huidige regels en kunnen samen met u een berekening maken wat in uw situatie het meest voordelig is. Dat bespreken wij graag met u en wij vertellen u dan ook aan welke voorwaarden uw administratie moet voldoen.

Bezwaar en beroep

Uiteraard kan het zo zijn dat er een verschil van mening ontstaat tussen de belastingplichtige en de belastingdienst. Wij gaan voor u het gesprek aan met de belastinginspecteur en kunnen namens u bezwaar aantekenen tegen een aanslag. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen de kans op succes goed inschatten. Wij geven u een eerlijk advies, mocht een bewaar geen kans van slagen hebben, dan vertellen wij u dat ook eerlijk.